Feesten

Bruiloften

Je bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden, maar voor deze grote dag moet er heel wat geregeld worden. Zin In Drive In helpt je graag met het regelen van de muziek. Ook bij het uitzoeken van een mooie locatie voor het feest kunnen we je helpen. We hebben veel ervaring in het draaien van muziek op bruiloften en zijn daarbij op veel locaties geweest. Tijdens een afspraak kunnen we jullie wensen bespreken, zodat het gegarandeerd een mooi begin van een lang en gelukkig huwelijk kan zijn. En daar helpt Zin In Drive In natuurlijk graag aan mee.
...

Verjaardagen

Of je nu 21, 60, 30, 50 of misschien 40 wordt het vieren van een verjaardag is een mooie gelegenheid voor een goed feest. Geen feestje zonder muziek en daarom zorgt Zin In Drive In voor een fantastische avond met alle nummers die jij en je gasten wilt horen.Muziek is natuurlijk gezellig, maar heb je er ook al eens aan gedacht om je verjaardag een in thema-stijl te vieren, of aan te vullen met een karaokeset? Dat wordt niet alleen ontzettend gezellig, maar ook nog eens onvergetelijk leuk!
...

Karaoke

Zin In Drive In verzorgt ook een karaokeset, zodat je met vrienden gezellig mee kan zingen met je favoriete nummers. Wij zorgen voor:
  • een beeldscherm
  • een dvd-speler
  • de karaoke microfoons
  • en... een groot aantal engelse en nederlandse karaokenummers!

Thema's

Geef je feest eens een thema! Laat je gasten allemaal in gala, blingbling of seventhies kleding komen en je feest wordt in eens helemaal anders. De muziek moet daarbij ook aangepast worden. Door onze grote hoeveelheid aan muziek kunnen we voor elk denkbaar themafeest de geschikte nummers verzorgen.

Overige feesten

Er zijn tal van redenen om een feestje te geven, maar een feestje is geen feestje zonder muziek. Zin In Drive In kan voor elk feest de muziek verzorgen.
... ...